Imate vprašanje za nas?
Naša Facebook stran
Instagram
Pintarest
Twitter
-5%
Blazina za ležalnik-190x65x5cm, trša pena, outdoor tkanina

Blazina za ležalnik-190x65x5cm, trša pena, outdoor tkanina

Ležalna blazina dimenzij 190x65x5cm je izdelana iz trše pene in ima pregib. Blazina je izdelana iz outdoor tkanine in ima zadrgo, tako da lahko prevleko po želji tudi operete in sicer v stroju na 40°. Ležalno blazino lahko izdelamo tudi čisto po meri. Več informacij si preberite spodaj.
Šifra:
blazina-402
Stara cena z DDV:
79,99 €
Popust:
5 % ( 4,00 € )
Cena z DDV:
75,99 €
DODAJ V KOŠARICO

Blazina za ležalnik 190x65x5cm s pregibom

 

Lepa in udobna blazina za ležalnik v dimenziji 190x65x5cm je izdelana iz trše poliuretanske pene in ima preklop. Na fotografiji zgoraj so blazine za ležalnike, ki smo jih izdelali v snežno beli outdoor tkanini in krasijo eden izmed pomolov v Portorožu.

 

Na fotografiji spodaj je prikazan ležalnik v ležečem in pol sedečem položaju. Te čudovite rumene blazine smo izdelali v outdoor materialu za kmečki turizem v Gorških Brdih.

 

Lahko vam všijemo tudi vrvice za vezanje in tako vašo blazino fiksirate na vaš ležalnik, kot smo jih izdelali za ležalne blazine za Thalasso Spa Lepa Vida v Solinah.

 

 

Če vam naša standardna dimenzija blazine ne ustreza, vam ležalno blazino izdelamo čisto po vaših dimenzijah, kjer lahko izbirate dolžino, širino in debelino blazine. Za povpraševanje izpolnite naš obrazec tukaj.

 

Prevleka ležalne blazine je na zadrgo in pralna na 40°. 

 

Tukaj vam bomo prikazali nekaj možnih outdoor odtenkov, ki so primerni za blazine za zunanjo uporabo in so odporni na UV žarke in so vodoodbojni. Tako lahko vašo blazino iz tega outdoor materiala čez noč pustite zunaj in je ni potrebno pospravljati. Ta material ima tudi zaščito proti trohnjenju in je pralen na 40° v stroju. Po potrebi ga lahko tudi zlikate.

 

Sorodni izdelki