041-385-033
Pokliči nas med 9:00 in 16:00

Podatki o podjetju:

4C d.o.o.

Dušanova 12

2000 MARIBOR

 

Davčna številka: SI66596963 in smo zavezanci za DDV

Matična številka: 3886450000

Osnovni kapital: 7.500€

Vpis v Sodni register Slovenije SRG 2010/49061 z dnem 11.01.2011.

TR pri Delavski hranilnici: SI56 6100 0000 5167 828 (BIC banke: HDELSI22)

Odgovorna oseba: Mojca Koražija

 

2. Pridobljeni certifikati in nagrade:

 

V novembru tega leta 2022 smo bili uvršečni med finaliste spletnih trgovin v kategoriji moda in modni dodatki. Na to uvrstitev smo zelo ponosni, saj je oceno podala strokovna komisija. Pridobili smo si značko Category Finalist, ki je še en delček v mozaiku uspeha našega podjetja 4C d.o.o..

 

 

Ponosni, da smo v letu 2021 pridobili najboljšo oceno 9.7 med vsemi spletnimi trgovci v Sloveniji in na Hrvaškem.

Najlepša hvala VAM, dragi kupci!

Več tu.

 

Zavedamo se, da si lahko dober le tako, da slediš svojim sanjam in se maksimalno trudiš iz dneva v dan. Ponovno smo pridobili certifikat bonitetne odličnosti, tokrat smo še boljši in tako imamo A+++. Tako spada naše podjetje 4C d.o.o. v najvišji razred bonitetne odličnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

 

Ponovno smo dokazali, da smo na pravi poti, saj smo zboljšali rezultat iz leta 2016 in 26.7.2017 pridobili certifikat bonitetne odličnosti A++. Tako spada naše podjetje 4C d.o.o. v višji razred bonitetne odličnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

 

4.7.2016 je naše podjetje 4C d.o.o. pridobilo še en certifikat. Vpisali smo se med poslovne subjekte z bonitetno oceno odličnosti A+, saj poslujemo odlično in uživamo zaupanje poslovne javnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Bonitetna ocena odličnosti ima večletno tradicijo v 18 evropskih državah. V teh državah si poslovni subjekti s certifikatom utrjujejo ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Tako smo se s ponosom mednje vpisali tudi mi v podjetju 4C d.o.o..

 

 

Podjetje je v letu 2015 pridobilo certifikat  »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia«. Certifikat je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije, v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija, izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem in med slednje smo se vpisali tudi mi v podjetju 4C d.o.o..

 

V letu 2014 smo pridobili značko »Zanesljivi trgovec«. Značka se podeljuje glede na mnenja drugih kupcev, ki so odličen pokazatelj zanesljivosti trgovine. Značka Zanesljiv trgovec potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja – to namreč zagotavljajo različni pogoji zanesljivosti.

 

 

Smo podjetje, ki posluje brez blokiranih računov in brez dolgov do naših dobaviteljev, delavcev, države,... To potrjuje certifikat, ki smo ga prejeli s strani www.stop-neplacniki.si

 

 

3. Klicni center za pomoč uporabnikom:


Telefon: 041/385-033


 

4. Naročila po telefonu:

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na številko 041/385-033. Na to številko nam lahko pošljete tudi SMS sporočilo z navedenimi izdelki, ki jih želite kupiti in vašimi podatki. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00 in ob sobotah od 9.00 do 12.00.

 

5. Kdo smo?

 

Spletna trgovina 4C.si je del družinskega podjetja 4C d.o.o., ki sem ga ustanovila leta 2011 in ga uspešno vodim že več kot 11 let.  

 

Priložnost sem zasledila v modi in modnih dodatkih in tako je nastala ta spletna platforma 4C.si, na katero sem izredno ponosna, saj imamo iz dneva v dan večje število zadovoljnih strank, še posebej pa sem vesela, da ste jo vzeli za svojo in nekateri se redno nakupujete že vrsto let. Hvala vam.

 

V podjetništvu sem že vse od leta 2004, kjer sem se kalila v družinskem podjetju, kjer smo izdelovali oblazinjeno pohištvo in večino znanja o marketingu in vodenju podjetja sem pridobila ravno v tistem času, kjer sem skrbela za celotni marketing. S takratnim partnerjem, ki je bil informatik, sva orala ledino v spletnih straneh in prav vsi so bili navdušeni nad našo spletno stranjo, ki je takrat, med prvimi v Sloveniji, uporabljala Flash in predvajala glasbo. Izkušnje sem si pridobila tudi na sejemskih predstavitvah in postavitvah, kjer sem bila odgovorni projektant. Tedanje znanje in izkušnje sem nadgradila z načrtovanjem in oblikovanjem oglasov, ki smo jih objavili v skoraj vseh takratnih renomiranih časopisih in revijah: od revije Ambienti, prilog Delo in Dom in Kvadrati, do revije Lisa, Elle Dekor, City Magazina, BTC Vodnika, itd. Že takrat sem se spogledovala tudi z oglaševanjem na internetu, zelo uspešna pa so bila moja sodelovanja s tedanjim podjetjem Najdi.si in podjetjem Httpool, s katerim še danes uspešno sodelujemo. Bila sem med prvimi, ki sem sodelovala s podjetjem BTC d.d. in njihovo vzpostavitvijo takratne spletne trgovine, kjer smo pričeli s spletno prodajo preko njihove platforme in prav spomnim se, kako sem bila vesela, ko smo prodali 1-2 izdelka mesečno. Takrat sem se prvič srečala tudi z družbenimi omrežji, brez katerih si danes oglaševanja skoraj več ne predstavljamo. 

 

Svoje znanje je v podjetje 4C d.o.o. leta 2013 prinesel tudi moj sedanji partner Tihomir, ki skrbi, da so naše dnevne naloge uspešno realizirane po sistemu asap in velikokrat je moralna opora v ključnih trenutkih.

 

V podjetju 4C d.o.o. se redno izobražujemo, še posebej na področju marketinga in prodaje, kar nam še vedno predstavlja velik izziv.

 

Ker pa se zavedam, da sta dobro počutje in odlično delovno okolje ključ do uspeha, imamo 2x letno teambuildinge na atraktivnih lokacijah. Tako so lokacije zelo skrbno izbrane in jih izkoristimo tudi za promocijo podjetja. Levo je slika iz teambuildinga na Mykonosu, kjer smo ga imeli kar 3 leta zapored, saj nam je otok res prirasel k srcu.

 

Idej in planov za prihodnost je še veliko in veselim se vsakega novega dneva, ki je pred nami in vsake nove priložnosti, ki nam je na poti.

 

Prijetno nakupovanje ti želim,

Mojca

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih