ÔśÄ Kontakt
­čÜÜ Dostava
­čĺŞ Pla─Źilni pogoji
 
041 385 033
Pokli─Źi nas med 9:00 in 16:00

Podatki o podjetju:

4C d.o.o.

Dušanova 12

2000 MARIBOR

 

Dav─Źna številka: SI66596963 in smo zavezanci za DDV

Mati─Źna številka: 3886450000

Osnovni kapital: 7.500€

Vpis v Sodni register Slovenije SRG 2010/49061 z dnem 11.01.2011.

TR pri Delavski hranilnici: SI56 6100 0000 5167 828 (BIC banke: HDELSI22)

Odgovorna oseba: Mojca Kora┼żija

 

2. Pridobljeni certifikati in nagrade:

 

Ponosni, da smo v letu 2021 pridobili najboljšo oceno 9.7 med vsemi spletnimi trgovci v Sloveniji in na Hrvaškem.

Najlepša hvala VAM, dragi kupci!

Ve─Ź tu.

 

 

Zavedamo se, da si lahko dober le tako, da slediš svojim sanjam in se maksimalno trudiš iz dneva v dan. Ponovno smo pridobili certifikat bonitetne odli─Źnosti, tokrat smo še boljši in tako imamo A+++. Tako spada naše podjetje 4C d.o.o. v najvišji razred bonitetne odli─Źnosti. Bonitetna ocena odli─Źnosti namre─Ź temelji na ra─Źunovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

 

Ponovno smo dokazali, da smo na pravi poti, saj smo zboljšali rezultat iz leta 2016 in 26.7.2017 pridobili certifikat bonitetne odli─Źnosti A++. Tako spada naše podjetje 4C d.o.o. v višji razred bonitetne odli─Źnosti. Bonitetna ocena odli─Źnosti namre─Ź temelji na ra─Źunovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

 

4.7.2016 je naše podjetje 4C d.o.o. pridobilo še en certifikat. Vpisali smo se med poslovne subjekte z bonitetno oceno odli─Źnosti A+, saj poslujemo odli─Źno in u┼żivamo zaupanje poslovne javnosti. Bonitetna ocena odli─Źnosti namre─Ź temelji na ra─Źunovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Bonitetna ocena odli─Źnosti ima ve─Źletno tradicijo v 18 evropskih dr┼żavah. V teh dr┼żavah si poslovni subjekti s certifikatom utrjujejo ugled ter zaupanje v doma─Źem in tujem poslovnem okolju. Tako smo se s ponosom mednje vpisali tudi mi v podjetju 4C d.o.o..

 

 

Podjetje je v letu 2015 pridobilo certifikat  »Odli─Źno srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia«. Certifikat je priznanje za odli─Źno poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije, v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija, izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem in med slednje smo se vpisali tudi mi v podjetju 4C d.o.o..

 

 

V letu 2014 smo pridobili zna─Źko »Zanesljivi trgovec«. Zna─Źka se podeljuje glede na mnenja drugih kupcev, ki so odli─Źen pokazatelj zanesljivosti trgovine. Zna─Źka Zanesljiv trgovec potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja – to namre─Ź zagotavljajo razli─Źni pogoji zanesljivosti.

 

 

 

Smo podjetje, ki posluje brez blokiranih ra─Źunov in brez dolgov do naših dobaviteljev, delavcev, dr┼żave,... To potrjuje certifikat, ki smo ga prejeli s strani www.stop-neplacniki.si

 

 

 

3. Klicni center za pomo─Ź uporabnikom:


Telefon: 041/385-033


 

4. Naro─Źila po telefonu:

Naro─Źilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokli─Źite nas na številko 041/385-033. Na to številko nam lahko pošljete tudi SMS sporo─Źilo z navedenimi izdelki, ki jih ┼żelite kupiti in vašimi podatki. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 in ob sobotah od 9.00 do 12.00.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za bele┼żenje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo bolj┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.
Pi┼íkotki za dru┼żabna omre┼żja
Pi┼íkotki potrebni za vti─Źnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omre┼żja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Pi┼íkotki omogo─Źajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vti─Źnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta sogla┼íate z uporabo in bele┼żenjem pi┼íkotkov.V redu Ve─Ź o pi┼íkotkih