Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine 4C

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine 4C so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina www.spletnatrgovina4c.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje 4C d.o.o.. v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.spletnatrgovina4c.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

 

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Načini plačila
V spletni trgovini www.spletnatrgovina4c.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- plačilo OB PREVZEMU BLAGA- PO POVZETJU kurirju Pošte Slovenija

- plačilo po predračunu (veljavnost predračuna 48-ur od izdaje, po preteku tega časa, se vaše naročilo stornira).

- plačilo PAYPAL

- PLAČILO Z DEBITNO OZ. KREDITNO KARTICO: Omogočamo plačila s karticami Maestro, Activa Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron in Diners.  

- Možnost obročnega plačila do 24 obrokov s kartico Diners in sicer znesek nad 120€ lahko plačate do 6 obrokov in znesek na 300€ od 12 do 24 obrokov. Ko opravljate nakup, vam sistem avtomatsko prikaže število možnih obrokov v modrem okvirju, ki je desnmi strani okvirja psodaj, ki pa jih sami izberete.

-Možnost obročnega plačila do 6 obrokov s karticami, ki jih izdaja NLB (Mastercard, Visa in Karanta). Obročno lahko plačujete za vrednost nakupa, ki presega 80€. Ko opravljate nakup, vam sistem avtomatsko prikaže število možnih obrokov, ki pa jih sami izberete.

- V primeru naročila blazin PO NAROČILU, se za plačilo s plačilnimi karticami zaračuna +5% glede na ceno, ki smo vam jo posredovali po e-mailu glede na vaše povpraševanje.

 

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).


Veljavnost ponudbe
Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne in veljajo samo ob naročilu preko interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in ostalih trgovinah po Sloveniji. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene vključujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

 

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

 

Postopek nakupa
Če si želite ogledati, kaj je na voljo za nakup, enostavno prebrskajte spletni katalog izdelkov. Na levi strani imate na voljo menije v katere so izdelki porazdeljeni. Enostavno iskanje izdelkov vam omogoča tudi iskalnik po ključnih besedah, ki se nahaja desno zgoraj.
Ko najdete izdelek, ki ga želite naročiti, kliknite ikono ''Dodaj v košarico''. Zgoraj desno v KOŠARICI lahko spremljate, koliko artiklov imate v njej. Če se z miško ustavite na gumbu KOŠARICA, se vam prikaže seznam artiklov, ki jih imate v košarici, skupni znesek in gumb 'na blagajno'. Če v košarici ni izdelkov, se vam izpiše "Vaša košarica je še prazna".
Ko želite zaključiti nakup v KOŠARICI kliknete gumb "Na blagajno" ter sledite korakom nakupa. Če želite izdelek, ki se nahaja v košarici izbrisati iz košarice, pritisnete na rdeči kržec in tako se ta izdelek odstrani iz vaše košarice.


KORAKI PROCESA NAKUPA:
1. KOŠARICA: tukaj lahko poljubno spremenite količine izbranih izdelkov. Za izračun skupnega zneska pritisnite gumb ''posodobi količine''. V tem koraku se tudi odločite, ali želite izdelke kupiti kot darilo ali ne.
Kliknete gumb Na 2. Korak: PLAČILO. Če ste že prijavljeni, s svojim profilom izberete način plačila, sicer se morate pred tem registrirati oziroma prijaviti.

2. PODATKI O PLAČILU: Preverite svoje podatke in izberite način plačila.
Kliknete gumb Na 3. Korak: DOSTAVA.

3. PODATKI O DOSTAVI: Vpišite podatke za dostavo.
Kliknite gumb Na 4. Korak: PREGLED.

4. PREGLED NAROČILA: Še enkrat preverite količine naročenega blaga, podatke plačnika in dostave.
Kliknite gumb Na 5. Korak: NAROČILO. Navigacija vas glede na izbran način plačila preusmeri na stran, kjer izvedete plačilo.

5. VAŠ RAČUN: Nakup je potrjen. Izpiše se vam vaša številka naročila. Vse informacije o naročilu prejmete tudi na vaš e-mail naslov.


Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.
Naročilo potrjeno Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču, je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.
Blago odpremljeno Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

 

Pogodba

Smatra se, da je nakup v spletni trgovini 4C izveden preko Pogodbe na daljavo. Jezik v katerem se sklepa pogodba, je slovenščina.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

 • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (mojca.korazija@4c.si) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. 
 • Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: 4C d.o.o., Dušanova 12, 2000 MARIBOR, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 
 • Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 
 • Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo vseh prejetih plačil, ki smo jih prejeli z vaše strani, bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. Do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago bilo poslano nazaj, lahko zadržimo vračilo prejetih plačil.
 • Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vredosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
 • Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek.
 • Odstop od pogodbe ni možen v primeru naročila produkta, ki je izdelan po njegovih navodilih in prilagojen njegovim izrecnim zahtevam-izdelava po naročilu (skladno z 2. točko 5. odstavka 43.člena ZVPot).
 • Obrazec za vračilo dobite TUKAJ

Ne spreglej! Paketov, ki bodo poslani z odkupnino, ne bomo prevzeli, saj strošek vračila izdelka nosi kupec.

 

V primeru ne prevzetega paketa

Si podjetje 4C d.o.o. dovoli zaračunati strošek dostave in sicer 3.99€ v primeru GLS-a in 4.50€ v primeru Pošte Slovenije. Strošek embalaže, storno računa in pospravljanja v skladišču podjetje krije samo.

 

Varovanje osebnih podatkov

Več o varovanju osebih podatkov najdete TUKAJ (politika varstva osebnih podatkov)

 

Komunikacija
V podjetju 4C d.o.o. bomo z uporabnikom stopili v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če bo temu uporabnik izrecno privoli. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:

 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bomo v podjetju 4C d.o.o. izrecno spoštovali.

 

 Varnost

V spletni trgovini 4C in podjetju 4C d.o.o. uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita prodajalec 4C d.o.o. in Bankart.  Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku podjetja 4C d.o.o..

 

Pravno obvestilo 
Spletna trgovina 4C in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

Omejitev odgovornosti

V podjetju 4C d.o.o. in naši spletni trgovini 4C se po svojih najboljših močeh trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da včasih ne uspemo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bomo v podjetju 4C d.o.o. kupca obvestili o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Izključitev odgovornosti
Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine 4C. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).

 

Jamstvo za skladnost blaga

Kaj je jamstvo za skladnost?

Jamstvo za skladnost blaga, digitalne vsebine in storitve je pravno opredeljena pravica kupca, ki jo ima potrošnik v razmerju do prodajalca. Jamstvo iz naslova skladnosti lahko potrošnik uveljavlja pri nakupu katerega koli izdelka, storitve ali digitalne vsebine, če ta ne deluje, nima lastnosti, ki bi jih moral imeti, ali kako drugače ni skladen s pogodbo. Jamstveni rok je 2 leti.

 

Podrobnejše informacije o jamstvu za skladnost

Kupec, ki je potrošnik, lahko pri podjetju 4C d.o.o. uveljavlja svoje pravice iz naslova jamstva za skladnost blaga, če so izpolnjeni pogoji, določeni v Zakonu o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 130/22, ZVPot-1). 

Kupec uveljavlja svoje pravice iz naslova jamstva za skladnost blaga, če o neskladnosti obvesti 4C d.o.o. v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila neskladnost ugotovljena. 4C d.o.o. je odgovoren za vsako neskladnost blaga, ki obstaja ob dobavi blaga in se pokaže v dveh letih po dobavi blaga. Kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati neskladnost in 4C d.o.o. omogočiti, da stvar pregleda. Obvestilu o neskladnosti je potrebno priložiti kopijo računa. Obvestilo o neskladnosti lahko kupec 4c d.o.o. sporoči po e-pošti na naslov: info@4c.si ali pa pošlje po pošti na naslov 4C d.o.o., Dušanova 12, 2000 Maribor.

Kupec lahko od 4C d.o.o. zahteva, da v razumnem roku od trenutka, ko je 4C d.o.o. obvestil o neskladnosti, ki ne sme biti daljši od 30 dni, brezplačno odpravi neskladnost blaga brez znatnih nevšečnosti za kupca, pri čemer se upoštevata zlasti narava blaga in namen, za katerega naročnik potrebuje blago. Rok se lahko podaljša za najkrajši čas, ki je potreben za dokončanje popravila ali zamenjave, vendar ne dlje kot za 15 dni. 4C d.o.o. bo kupca obvestil o številu dni za podaljšanje roka in razlogih za podaljšanje pred potekom 30-dnevnega roka. 

Kupec, ki je pravilno obvestil 4C d.o.o. o neskladnosti, je upravičen, da po sledečem vrstnem redu:

 • od 4C d.o.o. zahteva brezplačno vzpostavitev skladnosti blaga;
 • od 4C d.o.o. zahteva znižanje kupnine v sorazmerju z neskladnostjo ali odstopi od prodajne pogodbe in zahteva vračilo plačanega zneska.

Če je obstoj neskladnosti na blagu sporen, bo 4C d.o.o. kupca o tem obvestil najpozneje v roku 8 dni.

 

Dobavni rok
Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in sicer 1-3 dni za izdelke, ki jih imamo na zalogi oziroma do 7 dni od prejetega naročila, če izdelka nimamo na zalogi.

 

Dostava
Ponudnik mora blago dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za spletnatrgovina4c.si spletno trgovino opravljajo GLS dostavna služba in Pošta Slovenije.

 

Komunikacijska sredstva
Uporabnik spletne strani v zvezi z uporabo te strani nima nikakršnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva. Podjetje 4C d.o.o. ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva.

 

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila, ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

 

Obstoj kodeksov ravnanja

Podjetje ni podpisnik oz. nima sprejetega kodeksa ravnanja v odnosu do potrošnikov.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti mojca.korazija@4C.si ali po klasični pošti na naslov: 4C d.o.o., Dušanova 12, 2000 MARIBOR.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. 4C d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ. 

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

 

Uporaba piškotkov na naši spletni strani
 

Pravna podlaga

Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih večina spletnih mest uporablja za prepoznavanje naprav. So temeljnega pomena za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša in tako spletna stran uporabniku prijaznejša. Interakcija med uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša, samo brskanje po spletnih straneh pa s tem bolj učinkovito in prijetno.

Shranjevanje piškotkov na računalnik uporabnika je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporabnik uporablja. Ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotke uporablja večina spletnih strani. Razlogov za uporabo piškotkov je več, med njimi pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statističnih podatkov o navadah uporabnika, ter pomagajo pri prilagoditvah posamezne spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost informacij, ki jih ponujajo svojim uporabnikom.

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:
 

 

Poznamo več vrst piškotkov:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, varnosti…).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje…). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo…) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

 

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brsklalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo. Za informacije o zmožnostih posameznih brskjalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

 

Upravljalec spletne strani in piškotkov:
4C d.o.o.
Dušanova 12
2000 MARIBOR

  

 

Zabava Nakupovanja: Ekskluziva za Stil in Eleganco! 🌟

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih