Previjalne podloge 4Chill Out

Naše previjalne podloge 4Chill Out razvijamo in nadgrajujemo v našem podjetju 4C d.o.o. že več kot 10 let. Tako smo se v naši proizvodnji specializirali za previjalne podloge in smo razvili res dobre produkte. Naše previjalne podloge 4Chill Out navdušujejo tako v bolnišnicah, vrtcih, nad njimi so navdušene mlade mamice, novorojenčki... Še posebej smo ponosni na dejstvo, da so našo kvaliteto prepoznali tudi v tujini. Z veseljem našo previjalno podlogo 4Chill Out izdelamo tudi zate.

Novojorenčki so izbrali previjalne podloge 4Chill Out

Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Previjalne podloge in previjalne blazine

-40%
Otroški okvir za sliko
Čudoviti otroški okvir za fotografijo v dimenziji 9x13cm, ki bo otroško sobo majhne princeske naredil res pravljično.
Stara cena z DDV:
16,99 €
Akcijska cena z DDV:
10,19 €
Najnižja cena v 30 dneh
64,99 €
Previjalne podloge za previjanje 48x70x3cm
Naša previjalna podloga dimenzije 48x70x3cm je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. Je ročno narejena v Sloveniji.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalne podloge za previjanje 50x60x3cm
Naša previjalna podloga dimenzij50x60x3cm je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. Je ročno narejena v Sloveniji.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 55x75x3cm, bela barva
Naša previjalna podloga je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. Je ročno narejena v Sloveniji.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalne podloge za previjanje 60x60x3cm, rumena
Previjalna blazina je visokokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 60x60x3cm in jev rumeni barvi.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 60x60x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 60x60x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 60x60x3cm, srebrna
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. BARVA JE SREBRNA KOT NA FOTOGRAFIJI in DIMENZIJE 60x60x3cm, druge barve ni možno izbirati. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Na dnu ima protidrsno podlogo, ki preprečuje drsenje in premikanje blazine in podloge za previjanje.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 60x70x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 60x70x3cm in strukturirana z drobnimi pikicami. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
66,99 €
Previjalne podloge za previjanje 60x80x3cm
S ponosom trdimo, da so naše previjalne podloge 4Chill Out med najboljšimi na trgu. Dimenzija previjalne blazine je 60x80x3cm in strukturirana z drobnimi pikicami.
Cena z DDV:
66,99 €
Previjalne podloge za previjanje 64x75x3cm
S ponosom trdimo, da so naše previjalne podloge 4Chill Out med najboljšimi na trgu. Dimenzija previjalne blazine je 64x75x3cm in strukturirana z drobnimi pikicami.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 65x80x3cm
Previjalna blazina je visokokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 65x80x3cm in je izdelana iz strukturirane površine, ki ima drobne pikice. Blazine izdelamo tudi po naročilu, vendar v tem primeru popust ne velja, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 66x66x3cm
Previjalna blazina je viskokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 66x66x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, vendar v tem primeru popust ne velja, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalne podloge za previjanje 68x70x3cm
Previjalna blazina je visokokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 68x70x3cm in je izdelana iz strukturirane površine, ki ima drobne pikice. Blazine izdelamo tudi po naročilu, vendar v tem primeru popust ne velja, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalne podloge za previjanje 68x76x3cm
Previjalne podloge 4Chill Out so res med najboljšimi. Zakaj? Preberi spodaj.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 69x73x3cm
Previjalna blazina je viskokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 69x73x3cm in je izdelana iz strukturirane površine, ki ima drobne pikice. Blazine izdelamo tudi po naročilu, vendar v tem primeru popust ne velja, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina-podloga za previjanje 70x70x3cm
Previjalna blazina je viskokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 70x70x3cm in površina je strukturirana s pikicami. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
64,99 €
Previjalna blazina-podloga za previjanje 70x75x3cm
Previjalna blazina je viskokakovostne izdelave in sicer je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično jo je zelo lahko očistiti. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 70x75x3cm in površina je strukturirana s pikicami. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 70x78x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja v SREBNI BARVI S PIKICAMI, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 70x78x3cm. Blazina je na zalogi in jo dobite takoj.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 70x80x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 70x80x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 7-10 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 70x96x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 70x96x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 4-6 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
74,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 72x77x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. Dimenzija previjalne blazine je 72x77x3cm.
Cena z DDV:
65,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 70x86x3cm, srebrna
Previjalna blazina je takšna SREBRNA s pikicami KOT NA FOTOGRAFIJI in DIMENZIJE 70x86x3cm. Izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 78x78x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 78x78x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 7-10 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 71x83x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 71x83x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Na fotografiji je blazina izdelana v srebrnem odtenku ki ima številko 06. Rok dobave 4-6 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 71x79x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. Obrišemo jo lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Na dnu ima protidrsno podlogo, ki preprečuje drsenje in premikanje blazine in podloge za previjanje.
Cena z DDV:
68,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 72x77x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 72x77x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji.
Cena z DDV:
68,99 €
Previjalna podloga za previjanje 73x72x5cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 73x72x5cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
79,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 74x84x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 74x84x3cm. Blazine izdelamo tudi po naročilu, oziroma vaši želeni dimenziji in različnih barvah. Na fotografiji je blazina izdelana v srebrnem odtenku ki ima številko 06. Rok dobave 4-6 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
72,99 €
Previjalna podloga za previjanje 75x81x3cm
Previjalna blazina dimenzije 75x81x3cm, ki je ročno narejena v Sloveniji.
Cena z DDV:
72,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 82x75x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 75x85x3cm. Rok dobave 4-6 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 75x85x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 75x85x3cm. Rok dobave 4-6 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
69,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje 100x50x3cm
Previjalna blazina je izdelana iz gostejše poliuretanske pene in prevleke iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo. Dimenzija previjalne blazine je 100x50x3cm. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.
Cena z DDV:
79,99 €
Previjalna podloga za previjanje 81 x 73 x 3cm
Previjalna blazina dimenzije 81x73x3cm, ki je ročno narejena v Sloveniji.
Cena z DDV:
72,99 €
-15%
Shranjevalna košarica mehka 24x18x14 cm
Shranjevalna košarica mehka dimenzij 24x18x14 cm v enakem materialu in barvi, kot vaša previjalna. V shranjevalni košarici lahko shranjujete kremice, krpice, ...
Stara cena z DDV:
18,99 €
Akcijska cena z DDV:
16,14 €
Najnižja cena v 30 dneh
18,99 €
Previjalna blazina podloga za previjanje PO VAŠI MERI
PREVIJALNA PODLOGA IZDELANA PO VAŠI MERI. ZA PONUDBO POKLIČITE NA 041 / 385 - 033 . Izdelana je s polnilom iz gostejše poliuretanske pene in prevleko iz umetnega usnja, ki ne vpija tekočine in umazanije. S tem posledično ga je zelo lahko očistiti. Obrišemo ga lahko kar z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete tudi pod rahlim curkom vode in nato obrišete s suho krpo.
 
Po dogovoru
Previjalna blazina za na pralni stroj, 60x60x3cm
Če ste prostorsko omejeni in nimate dovolj prostora za previjalno mizo, imamo rešitev za vas! To je naša vrhunska previjalna blazina 4Chill Out za na pralni stroj.
Cena z DDV:
64,99 €
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

ŠE VEDNO NISI NAŠEL/A IZDELKA, KI BI POPOLNOMA ZADOVOLJIL TVOJA PRIČAKOVANJA?

 

Ni problema, imamo rešitev zate! Poglej si naše blog zapise, kjer boš zagotovo našel/a navdihujoče rešitve za tvoje izzive.

 

V današnjem svetu ne predstavlja ura le merilo časa, ampak je tudi močan izraz osebnega stila. In če iščete uro, ki odraža vaš edinstveni slog, potem je Michael Kors prava izbira.

08.11.2023 18:33
04.11.2023 15:15

Upoštevaj naš nasvet, da boš krasno dišal-a.

16.10.2023 19:50

Le kdo je ni občudoval v 90-letih prejšnjega stoletja. Prav vsi smo bili zaljubljeni v vonj vanilije.

11.10.2023 19:02

Kozmetika in parfumi blagovne znamke Yves Saint Laurent so simboli edinstvenosti, ustvarjalnosti in francoskega razkošja tako na področju mode in tudi v svetu kozmetike in parfumov.

11.10.2023 12:51

Kako ti zveni 10 let? Nekomu malo in spet drugemu, ki ima komaj 10.rojstni dan, je to celo njegovo življenje. Pri podjetju Michael Kors in njihove ure so na teh zadnjih 10 let še kako ponosni. Zakaj? Preberi članek.

01.08.2023 19:23

Čudoviti Michael Kors parfumi so se znašli tudi na naših spletnih poličkah. Če obožuješ to priljubljeno ameriško znamko, ki je prepoznana po Michael Kors urah in torbicah, beri dalje.

 

OSTANIMO POVEZANI, SLEDITE NAM:

Sledenje našim družbenim omrežjem vam omogoča, da ostanete v koraku z najnovejšimi trendi, našimi ekskluzivnimi ponudbami in navdihujočo vsebino. Poleg tega boste lahko videli, kaj se dogaja v zakulisju našega podjetja 4C in kako preživljamo naš prosti čas. Pridružite se nam, zelo vas bomo veseli.

 

Instagram@4C_si      FacebookSpletna trgovina 4c.si    Pintarest: 4Cdoo  YouTubeSpletna trgovina 4C   Clapper: Spletna trgovina 4c

 

Tukaj si lahko ogledate nekaj fotografij naših uporabnic, ki zadovoljne nosijo Michael Kors ure. Boš tudi ti med njimi?

    

 

 

PREBERITE SI MNENJA NAŠIH STRANK: 

Ker nam vaše mnenje zelo veliko pomeni, mu posvečamo posebno pozornost. Vsak, ki je kadarkoli opravil nakup v naši spletni trgovini 4C, je imel možnost podati svojo oceno in deliti svoje mnenje. Klikni na "Certified Shop", kjer so zbrana vsa mnenja.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih