1. Način plačila

V naši spletni trgovini www.4C.si vam omogočamo naslednje načine plačila:

Enkratno plačilo:

  • s plačilom ob prevzemu paketa: to pomeni, da plačate kurirju GLS/Pošte Slovenija ob prevzemu paketa in strošek odkupnine je 1.29€
  • s kreditno kartico Eurocard / MastercardVisa
  • s kreditno kartico Diners
  • preko PayPal-a, strošek plačila je 3% od vrednosti nakupa
  • z nakazilom na naš TR, to velja za nakupe nad 40€ (do vrednosti 39.99€ predračunov ne pošiljamo) vse podatke dobite v Potrditvi naročila na vaš e-mail

Obročno plačilo:

  • obročno plačilo Leanpay, za nakupe nad 60€ in možnostjo do kar 24 obrokov, strošek plačila je 3% od vrednosti nakupa. Več >> tukaj
  • obročno plačilo s karticama NLB Mastercard/NLB Visa za nakupe nad 80€ in sicer od 2 do 6 obrokov, strošek plačila je 3% od vrednosti nakupa.
  • obročno plačilo s kartico Diners za nakupe nad 120€ in sicer od 2 do 6 obrokov, strošek plačila je 3.5% od vrednosti nakupa. Več >> tukaj
  • obročno plačilo s kartico Diners za nakupe nad 300€ in sicer od 7 do 24 obrokov, strošek plačila je 5% od vrednosti nakupa. Več >> tukaj

 

2. Dostavni roki:

Blago, naročeno v naši spletni trgovini www.spletnatrgovina4c.si ali krajše www.4C.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi v centralnem skladišču, je dobavni rok 1 delovni dan, če pa blaga ni na zalogi, pa je dobavni rok lahko tudi daljši. Dobavni rok je pri vsakem izdelku posebej naveden. Izjema so dobavni roki pri naročilu blazin, kjer se z vsako stranko individualno dogovarjamo.


Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava podjetja Pošta Slovenije in GLS-a, kar pomeni, da lahko dostavo izdelkov, ki jih imamo na zalogi, pričakujete že naslednji delovni dan. Če Vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko kontaktirate dostavljalca, ki vam ob obisku pusti obvestilo.

 

Pri naročilu blazin in izdelavi po meri se z vsako stranko individualno dogovorimo glede dobavnih rokov.


3. Stroški dostave:

a) Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 5€ za distributerja GLS in 4.70€ za distributerja Pošta Slovenije.

 

b) V primeru, ko vaše naročilo presega 180€, pa je dostava BREZPLAČNA* 

 

c) * Brezplačna dostava nad 180€ NE velja v primeru naročila blazin za palete, blazin za gugalnice, previjalne blazine, blazine za ležalnike in blazin za vrtne garniture. V tem primeru se poštnina zaračuna v vrednosti:

5.99€ za poslano 1 blazino

8€ za poslani 2 blazini

10€ za poslane 3 ali 4 blazine

15€ za poslanih 5 ali 6 blazin

20€ za poslanih 7 ali 8 blazin

25€ in več za večje število poslanih blazin (od 9 naprej)

 

 

4. Izjava o varstvu osebnih podatkov

Namen izjave o varstvu osebnih podatkov je seznanitev vseh obiskovalcev in kupcev spletne strani z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani družbe 4C d.o.o., Dušanova 12, 2000 MARIBOR (v nadaljevanju upravljalec) ter pravicami posameznikov na tem področju.

 

1.) Osebni podatki

Osebni podatek je katerakoli informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Posameznik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za posameznikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

 

Upravljalec, skladno z nameni, opredeljenimi v nadaljevanju te Izjave, zbira in obdeluje naslednje osebne podatke:

 

- kontaktni podatki in podatki o vaši komunikaciji z upravljavcem (ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka in vsemi podatki navedenimi v poštni ali elektronski komunikaciji);

 

- podatke o uporabnikih spletnih strani upravljavca (IP naslov, datumi, ure in trajanje obiskov spletnih strani, podatki o lokaciji oz. vstopni točki dostopa do interneta, podatki o obiskanih podstraneh, podatki o opravljenih nastavitvah, idr.);

 

- podatke o registriranih oz. prijavljenih uporabnikih (elektronski naslov)

- podatke o registriranih ali neregistriranih kupcih izdelkov (vnosi v nakupovalno košarico, ime in priimek, naslov prebivališča, elektronski naslov, telefonska številka, naslov za dostavo izdelkov, kontaktni podatki za dostavo in telefonska številka, način prevzema in dostave izdelkov, način plačila);

 

- podatke o uporabnikovih nakupih in izdanih računih (datum in kraj nakupa, kupljeni izdelki, cene kupljenih izdelkov, skupni znesek nakupa, način plačila, naslov za dostavo, številka in datum izdaje računa, oznaka osebe, ki je izdala račun, ipd.) ter podatki o reševanju reklamacij prodanih izdelkov.

 

- podatke o vnosih v spletne obrazce (npr. v okviru nagradnih iger, prijave na e-listo);

 

- druge podatke, ki jih uporabniki prostovoljno podajo upravljavcu ob naročilu določenega izdelka ali posredovanju ponudbe oziroma povpraševanja.

 

Upravljavec ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov, razen kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov, ko se naročite na prejemanje akcij in novosti preko naše e-liste, sodelujete v nagradni igri itd., ali kadar za zbiranje osebnih podatkov obstaja zakonska podlaga ali imamo za obdelavo vaših podatkov zakonite interese.

 

2.) Upravljalec osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je družba 4C d.o.o., Dušanova 12, 2000 MARIBOR.

 

3.) Namen obdelave in pravna podlaga

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani in zbrani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo predhodno pisno privolitev.

 

4.) Uporabniki podatkov

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovani tretjim nepooblaščenim osebam brez vaše privolitve.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebnih podatki lahko razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

- ponudnikom poštnih storitev in logistično/dostavni službi za namen izvršitve vašega naročila;

- distributerjem, dobaviteljem blaga in pooblaščenim serviserjem;

- odvetniškim pisarnam in drugim ponudnikom pravnega in poslovnega svetovanja;

- ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme;

- administratorju in skrbniku spletne strani;

- ponudnikom pošiljanja e-poštnih sporočil (npr. MailerLite in drugi);

 

5.) Obdobje hrambe

Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve ali zakonitega interesa, npr. v primeru pošiljanje elektronskih novic, hranimo trajno do preklica te privolitve z vaše strani oziroma do zahteve po prekinitvi obdelave, pri čemer se zavezujemo, da bomo obstoj namena obdelave osebnih podatkov preverjali na redne časovne intervale. Podatke bomo pred preklicem izbrisali le, če je že dosežen namen obdelave osebnih podatkov ali če tako določa zakon.

 

6.) Pravice uporabnika

Upravljalec zagotavlja uresničevanje vseh vaših pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov na podlagi veljavnih pravnih predpisov.

 

Kot posamezniki imate naslednje pravice:

 

Pravica do preklica privolitve: Če ste kot posameznik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (v enega ali več določenih namenov), imate pravico do preklica privolitve. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica.

 

Vašo privolitev lahko kadarkoli brezplačno prekličete s pisno izjavo, ki se pošlje upravljavcu na elektronski naslov: mojca.korazija@fambienti.com

 

Pravica dostopa do osebnih podatkov: Kot posameznik imate od upravljavca pravico dobiti potrditev, ali se podatki v zvezi z vami obdelujejo ali ne. Če je temu tako, imate pravico, da vam omogočimo dostop do vaših osebnih podatkov (tj. vpogled ter njihovo prepisovanje ali kopiranje) ter da vam podamo informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov (npr. o namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, uporabnikih, katerim so bili ali jim bodo posredovani osebni podatki, predvidenem obdobju hrambe podatkov, o tehničnih in organizacijskih ukrepih za varovanje podatkov, obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov idr.),

 

Pravica do popravka: Kot posameznik imate pravico doseči, da vam omogočimo popravek netočnih osebnih podatkov v zvezi z vami in da vam omogočimo dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov. V ta namen imate pravico, da nam posredujete dopolnilno izjavo z ažurnimi osebnimi podatki.

 

Pravica do izbrisa osebnih podatkov (t.i. pravica do pozabe): Pravico imate doseči, da upravljavec brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z vami, če obstaja eden izmed razlogov iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (npr. če podatki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani, če prekličete privolitev in za obdelavo in ne obstaja nobena druga pravna podlaga, če ugovarjate obdelavi, pa ne obstajajo prevladujoči zakoniti interesi, če so bili osebnih podatki obdelani nezakonito idr.).

 

Pravica do omejitve obdelave: Pravico imate doseči, da upravljavec omeji obdelavo vaših podatkov, če obstaja en od naslednjih primerov:

 

- če oporekate točnosti obdelave podatkov, za obdobje, ki upravljavcu omogoča preveriti točnost podatkov;

- če je obdelava nezakonita, vi pa namesto izbrisa zahtevate omejitev obdelave,

- če upravljavec podatkov ne potrebuje več, potrebujete pa jih vi za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;

- če ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo, dokler se ne preveri, ali zakoniti razlogi upravljavca prevladajo nad vašimi razlogi.

 

Pravica do prenosljivosti podatkov: Kot posameznik imate pravico, da prejmete vaše osebne podatke v splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki ter da te podatke neposredno posredujemo drugemu upravljavcu, pri čemer to velja le v primeru, če obdelava vaših osebnih podatkov temelji na podlagi privolitve ali pogodbenega razmerja in se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi.

 

Pravica do ugovora: Če obdelava podatkov temelji na naših zakonitih interesih, imate na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov. V takem primeru bomo nadaljevali z obdelavo vaših osebnih podatkov le v primeru, če bomo dokazali nujne legitimne razloge za obdelavo, ki bodo prevladali nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

 

Obdelavi vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov, lahko kadarkoli in brezplačno ugovarjate brez navedbe razlogov, tako da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov: mojca.korazija@fambienti.com . Če ugovarjate obdelavi vaših podatkov za namene neposrednega trženja, bomo nemudoma prenehali obdelovati vaše podatke za te namene.

 

Prav tako vam bomo na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podali tudi druge informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih obdelujemo.

 

Pravica do vložitve pritožbe: Če sumite, da pri obdelavi vaših podatkov prihaja do kršitev zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, na naslovu Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, telefonska številka: 00 386 (0)1 230 97 30, elektronski naslov: gp.ip@ip-rs.si.

 

Datum: 23.11.2023

4C d.o.o.

 

Naj se tvoj dan začne s čudovito dišavo. Izbrana ponudba ženskih parfumov. 💖

 

Ker vemo, da je izbira popolnega parfuma včasih pravi izziv, smo zate na enem mestu pripravili izbor najboljših ženskih dišav. ✨ Odkrij svoj edinstven vonj in doživi občutek samozavesti, elegance ter nepozabnega šarma. S našimi dišavami bo vsak dan poseben trenutek, poln čarobnosti in pozitivnih čustev!

 

   

 
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih