Imate vprašanje za nas?
Naša Facebook stran
Instagram
Pintarest
Twitter

Dostavni roki:

 

Blago, naročeno v Spletni trgovini www.spletnatrgovina4c.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi v centralnem skladišču, je dobavni rok 1 delovni dan, če pa blaga ni na zalogi, pa je dobavni rok 3-5 delovnih dni od prejema naročila.


Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava podjetja Pošta Slovenije, kar pomeni, da lahko dostavo izdelkov, ki jih imamo na zalogi, pričakujete že naslodnji delovni dan. Če Vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko kontaktirate dostavljalca, ki Vam ob obisku pusti obvestilo.


Stroški dostave:

 

Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 3,99 EUR za distributerja Pošta Slovenije.

V primeru, ko vaše naročilo presega 99€, pa je dostava BREZPLAČNA*. Brezplačna dostava nad 99€ ne velja v primeru naročila blazin za palete, blazin za gugalnice in blazin za vrtne garniture. V tem primeru se poštnina zaračuna v vrednosti:

6€ za poslani 2 blazini

7€ za poslane 3 ali 4 blazine

8€ za poslanih 5 ali 6 blazin

9€ za poslanih 7 ali 8 blazin

12€ za večje število poslanih blazin (od 9 naprej)

 


Stroške dostave pri menjavi ali vračilu izdelkov krije kupec. Ob vrnitvi izdelkov vam povrnemo samo kupnino za izdelke, stroške pošiljanja in vračila ne krijemo.